Dayı Sucukları
Atatürk Caddesi
Paşa Cami Çarşısı. No:1
≡
Ana Sayfa
Ürünler
Dayı Pastırma
Dayı Sucuk
Kuşgömü
Eğrice
Sırt
Antrikot
Şekerpare
Bud-Kenar
Galeri
Sipariş Ver
Hakkımızda
Ziyaretçi Defteri
S.S.S.
İletişim
Galeri
Resimler
Ana Sayfa
Dayı Kavurma
İster kahvaltıda ister yemekte... Dayı Kavurma sadece 1400 TL
Kafkas Petek Bal 200 TL
Kafkas Petek Bal. Doğal, katışıksız ve lezzetli 200 TL
Kafkas Şekersiz Süzme Bal 350 TL
Kafkas Şekersiz Süzme Bal 350 TL
Popüler Ürünler
Kangal ve Parmak Sucuk
Meşhur Dayı Kangal ve Parmak Sucuk şimdi 560 TL . İster tavada ister mangalda, isterseniz yemekte... Lezzetin doruk noktası Dayı Sucu...
Dayı Pastırma
Türk mutfağının ve sofraların vazgeçilmezi Dayı Pastırma 1400 TL. Bazen sıcak bir pide arasında, bazen de yemeklerde damak zevkinize ...
Kuşgömü
(STOKTA YOK). Sırt bölgesinin hemen alt kısmındaki yumuşak bölgeden yapılır. Çiğ yemek için en çok tercih edilen pastırma türüdür. ...
Antrikot
Sadece 1500 TL . Antrikot, lezzetli ve yumuşak az yağlı et bölgesinden yapılır. Bu bölge dananın göğüs kısmında bulunan omurları üze...
Şeker Pare
(STOKTA YOK). Hafif pembe renginde, sinirsiz bir pastırma çeşididir. Kökeni Orta Asya Türklerine kadar dayanır. Kültürel bir miras o...
Sırt
Sadece 1400 TL. Sırt pastırma hayvanın en lezzetli bölgesi olan sırt kısmında bulunan etin narin bölgesinden üretilir. Bu kısımın etin en...
Facebook Sayfamız
RSS